Switchfolie

ALLE GLAZEN KUNNEN GESWITCH WORDEN

Switchfolie, ook wel schakelbaar glas, PDLC-glas, intelligent glas of magisch dimbaar glas genoemd, wordt bediend met een eenvoudige elektrische schakelaar, waardoor het glas van dicht naar doorschijnend wordt gestuurd. De folie is van zichzelf mat en wordt door middel van laagspanning transparant.

Switchfolies is van toepassing op elk nieuw of bestaand glas oppervlak. Privacy Switchfolie is een zelfklevende glasfolie welke je “open en dicht” kunt zetten. “Open” (stroom er op) staat voor een transparante doorkijk en dus geen privacy.  “Dicht” (stroom er af) staat voor een matglas-effect met volledige privacy. Vanzelfsprekend kun je dit schakelen zoals je wilt; met de standaard meegeleverde afstandsbediening of met een aan te leggen vaste schakelaar.

Het kan worden gebruikt in scheidingsschermen, ramen, daklichten en deuren, VIP-ruimtes en zelfs als een uitstekend  HD-projectiescherm.

Switch film producten hebben een groot aantal praktische toepassingen en deze films kunnen worden gebruikt voor een breed scala van bedrijven en particulieren.

MEDISCH
Schakelbaar folie is ideaal voor ziekenhuizen en klinieken omdat de transparante, open ruimtes maakt zonder onhygiënische lamellen en gordijnen.

KANTOREN
Verhoog de transparante en privacy gelijktijdig met de electronische folie. Schakel tussen een open of dichte kantoorruimte en privé. Vergaderruimten uitgerust met elektrisch privacyglas kunnen van helder naar privé gaan met een druk op de knop. Hoewel het glas ondoorzichtig is, kan het ook worden gebruikt als scherm voor presentaties.

WOONHUIZEN
Schakelbaar glas voegt een element van personalisatie toe aan woningen door mensen toe te staan ??te kiezen wanneer en waar ze hun privacy willen.

Vraag naar de verschillende mogelijkheden, zoals slim glas, slimme film, spiegelglas, interactief glas. Ons projectteam ondersteunt u graag!?

  • Privacy met 1 druk op de knop.
  • Hoogste transparantie.
  • Van melkglas naar transparant glas en terug
  • Naadloos tot maximaal 150 x 300 cm
  • Toepasbaar op elk type glas of kunststof
  • Geen andere raambekleding nodig.

Uw partner voor het blinderen van ramen!

Vraag naar de mogelijkheden
Glasfolie Friesland
De Turfskipper 14
9005 RH Wergea (NL)

Tel: 06 - 17 38 63 11
E-mail: info@glasfoliefriesland.nl